Ons bedrijf is aangesloten bij de onderstaande verenigingen:


iKeur is een toonaangevende vereniging van objectieve leveranciers op het
gebied van veilige bedrijfsvoering van elektrische installaties en arbeidsmiddelen.
Ze geeft belanghebbenden het vertrouwen dat haar leden de deskundigheid hebben die nodig is om binnen de wet- en regelgeving een optimale oplossing
te bieden.


 

De stichting SCIOS beheert en ontwikkelt een kwaliteitssysteem ten behoeven van installatie-eigenaren en van inspectie- en installatietechniek voor de inspectie en het onderhoud van technische installaties. Dit kwaliteitssysteem is ondergebracht in de SCIOS-certificeringsregeling en het SCIOS-certificatiereglement.

 


Cubox is een vereniging voor ondernemers in het MBS in de regio Cuijk/Boxmeer. Tot de doelgroep behoren met name de sectoren: ambacht, bouwnijverheid, dienstverlening, klein-industrie, handel en transport.

PRO-Connect is hét platform voor zinvol zakelijk netwerken voor middelgrote en grote ondernemingen in Limburg, Brabant en Gelderland. In 2011 startte directeur Sander Nuij de netwerkorganisatie PROLimburg en toen de leden en de meetings buiten de provinciegrenzen groeiden, werd PRO-Connect geboren. Inmiddels telt PRO-Connect meer dan 100 tevreden leden in zo'n beetje alle branches die het zakenleven rijk is.